bruidsfotografie


portfolio overzicht

 


 

Bruidsfotografie

Hoewel ik van meerdere soorten fotografie thuis ben, noem ik mezelf toch eerst en vooral bruidsfotograaf. Allereerst maken we uitgebreid kennis om jullie wensen en ideeën over de trouwreportage, de ceremonie en het feest door te nemen. Maar naast het praktische vind ik het ook belangrijk dat we een goed gevoel bij elkaar hebben. Als trouwfotograaf loop ik toch maar even een groot gedeelte van de dag rond, continu op zoek naar juist die unieke, toevallige en bijzondere momenten die van jullie trouwdag iets unieks maken.

Verhalen vertellen

Als bruidsfotograaf vertel ik graag verhalen met mijn foto’s. En op jullie trouwdag gaat het om jullie verhaal. Of dit nu intieme momenten tijdens de trouwreportage zijn, de ontroering in de ogen van je oma, of uitbundigheid tijdens het feest: mijn foto’s vatten jullie dag mooi samen in onvergetelijke beelden, zodat je later thuis in je trouwboek bladert en er mooie herinneringen aan beleeft.

Wat kost een trouwreportage?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Natuurlijk denken we in het voortraject samen na over jullie wensen als het gaat om soorten trouwfoto’s, locaties, groepsportretten et cetera. Een definitieve prijsafspraak doen we dan ook altijd in overleg. Voor een indruk van de prijzen voor trouwreportages* kijk je op de pagina INVESTERING.

Blog

Wil je zien hoe de reportage van één bruiloft eruit kan zien? Bekijk dan mijn BLOG voor een aantal impressies.

NEEM CONTACT OP!

 


Related projects