loveshoot

 


portfolio overzicht

 


 

Loveshoot

Een dag om jullie liefde te vieren en vast te leggen. Dat is eigenlijk wat we doen met een loveshoot. Of het nu gaat om een verloving, zoveel jaar verkering of getrouwd, of gewoon zomaar. Wat trouwens ook vaak gebeurt, is dat stelletjes een loveshoot gebruiken als zogenaamde ‘pre-wedding-shoot’, niet alleen dé ideale manier om alvast te wennen aan de trouwreportage, maar daarnaast kan je een (of meerdere) van de foto’s ook weer gebruiken voor een trouwkaart* of save-the-date!

We zoeken één of meerdere locaties waarin jullie je als een vis in het water voelen en dan verstop ik me achter mijn camera. In een ongedwongen atmosfeer komt zo het pure van jullie samen het beste tot z’n recht. Ik vind dat de beste foto’s juist die foto’s zijn waarbij je vergeet dat er een fotograaf bij was. Niet te gekunsteld, niet gemaakt of op commando lachen. Puur, echt, grappig, ontspannen. Dat wat jullie ‘jullie’ maakt, dat leg ik vast in de loveshoot foto’s.

Verhalen vertellen

Mijn insteek als fotograaf is dat ieder mens uniek is. En ieder stel natuurlijk ook! Mijn doel is om in een fotoreportage vast te leggen hoe die uniekheid tot uiting komt. Welk verhaal wordt er verteld? Intimiteit, avontuur, plezier, ontdekking, vertrouwen? De loveshoot foto’s vertellen jullie eigen verhaal op een manier die helemaal past bij jullie relatie. Zo’n reportage is eigenlijk echt een geschenk aan jullie zelf!

Wat kost een loveshoot?

Een indicatie van de prijzen voor een loveshoot vind je op de pagina investering. Natuurlijk los te boeken, maar voordeliger als onderdeel van een trouwpakket.

Blog

Wil je zien hoe de reportage van één loveshoot eruit kan zien? Bekijk dan mijn BLOG voor een aantal impressies.

Wil je een loveshoot boeken?

NEEM CONTACT OP!

 


Related projects