portret

 


portfolio overzicht

 


 

Portretfotografie

Vaak hebben mensen net zoveel zin in een portretfoto als in de tandarts. Niet veel dus. “Het voelt altijd zo ongemakkelijk. Lachen op commando, in de camera kijken, zo ben ik helemaal niet.” Herkenbaar? Daar hou ik dus ook niet van! Mijn portretfoto’s, zowel privé als voor zakelijke klanten, zijn vooral persoonlijk. Mijn camera legt jou vast zoals jij bent. Die camera is er dus voor jou, niet andersom.

Samen zoeken we naar de mooiste balans tussen locatie, je houding, jouw persoonlijkheid. Je zult verbaasd staan van het resultaat!

Verhalen vertellen

Die blik, de lichtval, je ogen. Het maken van een echt goede portretfoto is zoveel meer dan ‘lach eens naar het vogeltje’. Mijn doel met portretten is dat jij jezelf bent en helemaal herkent in het eindresultaat. Of dat nou gaat om een zakelijk portret, een gezin of familiefoto, het eigene van wie je bent mag en moet gezien worden. Het aloude cliché is natuurlijk nog wel gewoon waar. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Mijn foto vertelt een gedeelte van jouw verhaal!

Wat kost een portret reportage?

Voor mijn prijzen voor portretfoto’s en zakelijke portretten kijk je op de pagina investering.

Vragen, opmerkingen of ideeën?

NEEM CONTACT OP!

 


Related projects