travel & nature


portfolio overzicht

 


 

Travel & Nature

Locaties, vakanties, belevenissen, mooie plekjes en reizen. Momenten en ervaringen die je de rest van je leven met je mee wilt dragen. Daar zorg ik graag voor, in de vorm van prachtige foto’s. Begonnen als hobby en af en toe eens een shoot voor vrienden of familie, maar ondertussen heerlijk uit de hand gelopen en een vast onderdeel van mijn fotografie. Ik maak graag spontane foto’s, maar doe ook graag opdrachten voor (trouw)locaties, natuurparken, reisgidsen, noem maar op. Foto’s met oog voor detail die een sfeer uitademen waar je bij weg kunt dromen. Daar sta ik voor.

Verhalen vertellen

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. En met mijn foto’s laat ik het je tóch zien. Dat detail, die gezichtsuitdrukking, het kleurenspel in de natuur, het ontwaken van de stad. Mijn travel & nature foto’s vertellen verhalen van plekken en gebeurtenissen. Misschien passen jouw idee en mijn fotografie wel heel goed bij elkaar?

Wat kost een travel & nature reportage?

Ik heb geen standaard prijzen voor dit soort unieke fotoreportages. Ik hoor natuurlijk graag je wensen en ideeën en dan komen we er wel uit!

NEEM CONTACT OP!

Related projects