MENU

Trouwen in GeoFort | Herwijnen

Bruiloft Jordy + Suzanne

 

Elke bruiloft is bijzonder. Niet in de laatste plaats voor het bruidspaar zelf. Tegenwoordig is er zoveel vrijheid en keuzemogelijkheid om een bruiloft helemaal naar je eigen smaak en stijl vorm te geven. Zo is de een klein en intiem en de ander groot en luidruchtig. De een meer klassiek en chique en de ander vooral creatief en relaxed. En dat is allemaal tof, tenminste, zo lang het maar bij het bruidspaar past en laat zien wie zij zijn.

Maar zo nu en dan maak ik een bruiloft mee waar er zoveel toffe elementen bij elkaar komen en op elkaar aansluiten dat er iets speciaals ontstaat. En dat was bij de bruiloft van Jordy en Suzanne. Werkelijk alles ademde het karakter van hun warme en creatieve persoonlijkheden. Van zelfgeschreven beloftes en ontroerende speeches tot zelfgemaakte taarten (jaja, meervoud) door de daggasten. Van een zelfgemaakte trouw- en menukaart tot lekker uitbundige feesten. Van loungen in een chesterfield bank op perzische tapijten tot rondrijden in een Peugeot oldtimer. Van een champagnetoren met glazen van Jordy’s werk tot het massaal vlinders oplaten met de leerlingen van Suzannes klas. En ga zo maar door.

First Look

In veel gevallen haalt de bruidegom de bruid op en ontmoeten ze elkaar bij de voordeur. Vaak niet de meest ideale setting vanwege de beperkte beweginsruimte en tja, laten we eerlijk zijn, (meestal) ook niet de meest sfeervolle omgeving. Daarom word ik extra blij als een bruidspaar ervoor kiest om elkaar voor het eerst te zien op een aparte en sfeervolle plek: de zogenaamde ‘first look’. Jordy en Suzanne kozen hiervoor het bos van Neerijnen.

Het duurde wel even voordat Jordy was bijgekomen van alle verbazing en verwondering toen hij Suzanne in haar prachtige elegante jurk zag. 🙂 Na de toffe shoot in kasteeltuin Neerijnen reden we naar GeoFort in Herwijnen, waar we de rest van de dag zouden blijven. Bekijk een kleine greep uit de vele vele mooie momenten.

Jordy en Suzanne, onwijs bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie prachtige en unieke dag!

 

 

 

Locatie: GeoFort
Video: Blond & Blauw Films
Trouwjurk: Rembo Styling
Hair & Makeup: Norien Voskuilen
Trouwpak: l’Atelier Amsterdam
Bloemen: Judith Slagter Florals
Deco: Te Leuk Trouwen
DJ: G-I DO (Gido de Stigter)
Champagneglazen: Libbey
Taarten: daggasten

 

CLOSE MENU