MENU

MIJN VISIE

 

Integer en artistiek. Dat is mijn hart. En dat is ook hoe ik het verhaal van jullie trouwdag wil vertellen.

Niet gemaakt, (over)geposeerd of in scene gezet. Maar met prachtige creatieve beelden die de emotie en beleving van die dag weergeven.

Je trouwdag is iets waar je zó veel tijd en energie in hebt gestoken, dat je er met elke vezel in je lijf van wilt kunnen genieten. Dat werkt het best als je kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Mijn subtiele en coachende aanwezigheid gaat je daarbij helpen.

Het is mijn doel dat als je straks de foto’s bekijkt – ook vele jaren later – die kostbare momenten zult herbeleven. Steeds weer opnieuw.

Lees hieronder meer over mijn werkwijze.

MIJN WERKWIJZE

 

Voordat ik een boeking aanneem, wil ik jullie graag eerst persoonlijk ontmoeten, jullie ideeën en verlangens voor de bruiloft horen en een ‘feel’ bij jullie krijgen. Dat geldt ook andersom uiteraard: voorop staat dat jullie je op je gemak bij mij voelen.

Tijdens de persoonlijke fotomomenten gaat het er vooral om dat jullie even een momentje voor jullie samen hebben. Even weg van alle aandacht. Alleen jullie tweetjes. Oh, en ik ben er bij om het vast te leggen 🙂 De mooiste foto’s zijn de momenten die niet gemaakt worden, maar in het moment ontstaan, vanuit de chemie die er tussen jullie samen is.

Op de bruiloft zelf zal ik grotendeels zoveel mogelijk blenden tussen de gasten, zoekend naar unieke momenten en de artistieke invalshoeken.

Na de bruiloft krijgen jullie de foto’s via een persoonlijke online gallery.

Jullie zijn van harte welkom bij mij thuis in Gorinchem, onder het genot van een verse bonen koffie (of een kop thee natuurlijk ?). Als dat lastig te realiseren is, kunnen we ook per skype afspreken.

 

Prijzen starten vanaf €1595 voor 6 uur, inclusief een mini-album met verrassingsbeelden.

Momenteel zijn boekingen open voor 2022 voor heel Nederland.

jullie album

de ultieme en tijdloze herbeleving

 

Hoe mooi foto’s ook kunnen zijn op een digitaal scherm, wanneer geprint in een professioneel album komen ze pas echt tot leven. Daarom beschouw ik het album ook als de ultieme herbeleving van jullie trouwdag.

Stel je eens voor:

Voorzichtig pak je het album beet. Je voelt de zwaarte van het gewicht en legt het met zorg voor je neer. Op de voorkant staan jullie eigen namen, ingedrukt in de kaft. Met je vingertoppen sla je om naar de eerste pagina. En in een flits ben je weer in datzelfde moment. Op die diezelfde plek.

In een tijd waarin alles steeds vluchtiger lijkt, helpt een fysiek album om de tijd even stil te zetten. In die rust komen de herinneringen die er echt toe doen tot leven.

Denk je ook niet dat dit de investering waard is?

Albums zijn verkrijgbaar vanaf €450

 

Zou je ook niet eens een voorbeeldalbum met je eigen ogen willen zien en met je eigen handen voelen?

FAMILY DOCU

iets anders dan een standaard groepsfoto

 

Voor wie wat anders zoekt dan de standaard geposeerde groepsfoto. Daarom noem ik het ook ‘family docu’: een documentatie van jullie als gezin of familie, zoals jullie zijn als je samen bent en/of terwijl jullie een ‘activiteit’ doen. Zeg maar, een moment (of snapshot) uit de dag van familie … 🙂.

Zonder geposeer of in scene gezet, maar puur de interactie tussen jullie onderling en terwijl jullie samen plezier hebben. Wat en hoe, dat is helemaal aan jullie. Dat kan varieren van een wandeling tot een picnic, van een spel tot een bbq. Wat vooral bij jullie past.

Als resultaat krijgen jullie een unieke fotoreeks met authentieke beelden.

Te boeken vanaf €295.

CLOSE MENU